Cine suntem noi, Veteranii? Suntem o echipa formata in aprilie 2011, am publicat predictii sportive pe unul dintre blogurile romanesti de specialitate sub numele de “Pensionarii” si ne-am rebranduit in septembrie 2011 sub actualul nume. Suntem oameni trecuti de o anumita varsta (media se apropie de 40 de ani), cu ceva ani de experienta in spate in domeniul pariurilor. Nu numai ani, cat mai ales scheme jucate. Nu pretindem ca suntem super-pariori sau profesionisti, dar credem ca am invatat cate ceva pana acum si putem transmite mai departe cunostintele noastre. Vorbim aici de pariuri simple, in combinatie, de sisteme, de trading. Avem in portofoliu fotbal, hochei, tenis, baschet, snooker, fotbal american. Si nu, nu jucam numai clasicele 1x2-uri.

Am reusit sa fim o familie pentru ca nimeni nu este specialist in toate, si ne respectam reciproc indeajuns cat sa ne specializam fiecare pe ceva. Stilurile si pariurile noastre se completeaza. Astfel, suntem 8 la numar si fiecare este in slujba celorlalti 7. Numitorul comun tine de dorinta fiecaruia de a se ridica la inaltimea grupului. Periodic ne certam, ne impacam, ne sfatuim si ne corijam in apucaturile noastre.

Site-ul Vetbets, produsul muncii Veteranilor, vine in ajutorul cititorilor cu texte teoretice ce aprofundeaza fenomenul pariurilor si strategiile noastre de succes, cu analize si informatii din sporturile pe care le stapanim, cu sfaturi si adrese utile si abia in ultimul rand cu predictii. Nu avem pretentia de a fi “mari tipsteri”, incercam doar sa va propunem zilnic cateva pariuri care ni se par profitabile.

Cine face parte din echipa Veteranilor?

apop, dusmanul de moarte al cotelor mici. Ce se poate spune mai mult de atat?

Cilic, egocentric, narcisist, critic, cinic. Uraste majoritatile si spiritul de turma, iubeste minoritatile, cu exceptia minoritatii sarbe. Toate lucrurile sunt relative pe lume, mai putin gusturile sale muzicale. E DJ la "Radio Cilic" si membru fondator cu drepturi depline.  E foarte greu sa il scoti din sarite, fiind posesorul unui calm iesit din comun. Daca vreti sa il enervati, tot ce trebuie sa faceti e sa ii spuneti ca Nick Cave si Dumnezeu nu sunt una si aceeasi persoana. 

ice-heart, navigator pe oceanul perfid al pariurilor, netemator de sirene, de taifunuri sau cote, iubeste fotbalul, tenisul (chiar si pe cel feminin!) si sa nu uitam de snooker... Pagina noastra de specialitate ii apartine.

Madess, probabil primul dintre noi care isi va cumpara o mica insula din banii castigati la pariuri... si dupa o vreme ii va face un upgrade.

Mentatu', un "cobitor" de meserie. Poseda un talent nativ de a anticipa rezultatul unui meci, mai ales cand majoritatea pariorilor vede altceva. Probabil ar fi pe lista neagra a caselor de pariuri daca nu ar fi suferi de sindromul "cotelor mici si sigure", sau al "fricii de a juca doar pe intuitie". In plus, cand vine vorba de live betting cu greu se poate abtine sa nu strige "ALL-IN!!". Spera sa invete sa fie mai calculat de la colegii sai Veterani

aurelian14 a.k.a. Steeler, deviza sa este: "Here is America...the only place where the adrenaline is guaranteed!".

Toro – joaca in special o lista scurta de echipe anume, pe care le urmareste tot sezonul. Cauta echipele cu adevarat motivate, si meciurile care nu sunt suspecte de potentiale aranjamente. Este specializat pe trading, iar sectiunea “La tabla cu Toro” cuprinde strategiile lui concrete.

20 (se pronunta twenty ), parior din convingere, biciclist, suporter fanatic al NY Jets; pe site-ul Vetbets scrie pagina “It’s cricket time”, este coautor la “Lectiile pariorului” si DJ la “Radio Cilic”.

Vor mai colabora cu Vetbets:

mihaiFezz, kiwiot, sportiv, membru al fan-clubului Mary Jane, in calitate de consilier pe probleme de cricket al lui 20

si

Brolin, invitat special, care va tine propria pagina de predictii sportive.